O Nama

 

G1 Security lokalno je zaštitarsko poduzeće sa sjedištem u Opatiji. Djelujemo na području Liburnije te smo usmjereni prema pokrivanju užeg geografskog područja kako bi naša usluga uvijek bila besprijekorna. Poduzeće su osnovali, i njime upravljaju, veterani zaštitarskog posla koji su u rad tvrtke implementirali sve svoje znanje i iskustvo.

Osnivači tvrtke već više godina aktivno sudjeluju u organizaciji osiguranja brojnih velikih događanja na širem području Liburnije i Rijeke, pa tako možemo izdvojiti iskustvo osiguranja svečanog otvorenja EPK u Rijeci, Dana HRT-a, RetrOpatija, Advent u Opatiji, snimanja američke TV serije The Dark Tower u Rijeci, utakmice hrvatske košarkaške i rukometne reprezentacije…

Misija našeg poduzeća jest pružanje zaštitarskih usluga na najvišoj razini kvalitete, a načela kojima se vodimo su pouzdanost, sigurnost i odgovornost. Na rukovodećim, kao i na operativnim funkcijama našeg poduzeća, nalaze se iskusni i pouzdani djelatnici koji će svakom zadatku pristupiti s maksimalnom razinom profesionalnosti.

Vizija, prema kojoj težimo, je prepoznavanje našeg poduzeća kao idealnog rješenja na području koje pokrivamo. S obzirom da djelujemo lokalno i da smo stacionirani u Opatiji, svoje poslovanje baziramo na ekspeditivnosti i promptnom djelovanju kako bismo klijentima ponudili sigurnost i najvišu razinu kvalitete usluge.